2008-05-08

Vi tror att det här är ett säkert vårtecken. (Om vi nu bortser från att det är helt grönt överallt och solen skiner) Nu har Computer Sweden förstått poängen med "Vi har hela listan" och uppenbarligen har den samling genier som utgör redaktionen slagit sina kloka huvuden ihop riktigt ordentligt. Uppenbarligen har det resulterar i rejäl hjärnskakning; resultatet är en topplista över Sveriges bästa utvecklare.

...

Alltså. En topplista. Rankad. Här är Sveriges bästa utvecklare. Det är faktiskt så dumt att om man kunde omvandla dumhet till elektricitet så skulle man kunna driva Las Vegas med den här ideen. Kära Computer Sweden, vi tycker att det är jättebra att ni uppmärksammar svenska mjukvaruutvecklare, det är faktiskt på tiden att de får lite kärlek. Men det här är bara trams. Ni vet det, vi vet det.

Å andra sidan hade vi inte särskilt höga tankar om er innan heller. Men det här gör ju att vi blir tveksamma till om vi ens ska fortsätta ta emot de där gratisexemplaren som ni envisas med att skicka ut. Vi känner att vi blir dummare bara av att bära dem till pappersinsamlingen.

No comments: